angelicaaaxelsson

En söndag:)

Kategori: Allmänt

Idag tog vi oss en tripp till kalmar för att kika lite.. Min sambo gick och kikade på lite medans jag va inne på ikea och handlade:) De är skönt att få komma in på ikea för de är inte så mycket folk och man kan gå i sin egen takt och kolla på sånt man verkligen behöver.
Fick med mig lite saker hem, en lång svart LACK hylla, ljus,lite bra saker till köket som burkar och sånt, sen kuddar till soffan, filt, lite inför julen och mycket mer.
Nu ikväll har jag legat och kollat på först en film och sen på förra avsnittet av drömmen om ett barn.. De programmet är så otroligt bra och jag förstår knappt hur dom orkar kämpa så länge med negativa resultat, men dom är starka som personen och de är bra:)

I fredags hade vi lite party för min pappa och de var mycket trevligt, på torsdag tar han flyget till thailand... :/

På tisdag har jag och min fina 3 år och 3 månaders förlovning:) Livet har just börjat finns mer att njuta av:)

Ha de bra! :)

ingen bra månad..

Kategori: Allmänt

Jaha, då var de snart November då.. En tråkigt Månad för mig eftersom min pappa flyttar till Thailand.. Vet inte hur jag kommer reagera.. Jag kommer nog bli ledsen och lite orolig.. De kommer kännas konstigt att inte kunna prata med sin pappa typ 3-4 gånger i veckan som man annars gör..
Inte träffa han så ofta.. inte mer än när han kommer hem på våren/ sommaren. Ne fy kommer vara hemskt.
Första julen utan min pappa..
hoppas han kommer trivas och må bra för han är världens bästa pappa! Och han är VÄRD att få njuta efter allt han ställlt upp med..


Nu vill jag bara ha slutet på November så jag kan få pynta lite:D
Ha de bra!

Måndag:)

Kategori: Allmänt

Angående Ullareds resan vi gjorde, den gick kanon... Min sambo gnällde inte en enda gång och han hittade massa fint. Han ville gå in 2 gånger så de gjorde vi:) Tummen upp på de:)

Idag har jag varit hos min kära syster och klippt topparna + färgat håret behövs ibland:) Mycket fint!